Letöltve egy ilyen filét kapsz: unetbootin-linux-613.bin Mérete: 4367K (4471036byte)(32 bites verzió! -2015-08-05-)
Puppy Linux alatt önmagában elindítható, ha adsz neki jogosultságot, de az indításkor korrekten ki fogja írni, hogy a futtatáshoz még egy külső -mtools- csomagra lesz szüksége, ezt leokézva elindul ugyan a program, de nem fog a hiányzó függőség miatt normálisan működni.
Ezért Puppy Linux alatt a saját csomagtárolóját kell ehhez igénybe venni, onnan letölthető a függőség, a nyelvi kiegészítés, és egy régebbi verziószámú Unetbotin.

Így már Puppy Linux alatt is működik a program, de, ha letöltjük hozzá még az első képen látható translations-t is, akkor már ékes magyar nyelvű lesz a Puppy csomagtárolójából letöltött programunk.

Mivel ez egy verzióval régebbi, és a honlapról egy frissebb verziót lehet már letölteni, ez 32 bit esetében az unetbootin-linux-613.bin file, és mivel az előbb a hozzá is kellő függőségeket már lehozta a csomagkezelő, így a honlapról letöltött frissebb verziót is elindíthatjuk egy sima kattintással, feltéve, ha futtatási jogot adtunk előtte neki. Egy ilyen képet fogunk kapni, ha mindent jól csináltunk.

Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy nem minden felsorolt linux verziót, iso-filét lehet a programmal letöltetni, ez a régebbi és az új verzióra egyaránt érvényes, de van jó pár verzió, amit érzékel, és le is tud tölteni a program, pl. az Ubuntu-verziókat. Én itt éppen egy Geexbox-verziót szedetek le a régebbi, Puppy-tárolóból telepített programmal próbaképp, a Precise Puppy 571 Lite Linux alól.

/Természetesen a teljes telepítési metódust nem próbáltam végig, hisz látható a képen, a merevlemezre(/) irányítottam az iso letöltési folyamatot, ahogy ez az iso fájl letöltődött, azonnal megszakítottam a program működését, nehogy belebarmoljon az Unetbootin a már gépen lévő Precise Puppy rendszerembe./