Újratelepítettem a tegnap feltett függőségeket egy másik csomagból, és eddig jutottam vele:azami írta:Szerintem sem....valami másJanugsa írta!
Tehát nem kernelfüggő a popcorn.![]()
![]()
![]()
![]()

a fehér csík jelezné a program adatbázisának a betöltését, de már percek óta megállt, és sehova tovább!
A jobb gombos függőség-ellenőrzés továbbra is ezt mutatja:
-------------------------------------------------------------------------------
### Dependencies ###
Unused direct dependencies:
linux-gate.so.1
### ! ! ! End of Information ! ! ! ###
Egyenlőre ennyi....
Ja, igen, ez a félsiker az újabb kiadású kros54 féle Precise Lite 571 -es puppy-val jött össze, ennek a kernelszáma:3.9.11
A másik, régebbi kiadású Precise Puppy 571-nemLite!- verziónál, ugyanezzel a kernelszámmal, továbbra is csak a most előbb már fekete hátterű programablak továbbra sem jön be, csak egy fehér ablak pillanatnyi időre, aztán egy villanás, és semmi.
A röhej az egészben, hogy tegnap meg pont fordítva volt, az újabb kiadású Precise Puppy-n el sem indult, semmi nem jött be, a régin meg csak a fehér villanás volt. A régi kiadás az előbb megemlített függőség újratelepítésre sem reagált, - mert erre is újra feltettem az újabb függőségi csomagot- maradt a fehér villanás, az újabb verziós Puppy már behozza ezt a programablakot, de nem tud rendesen betölteni, pedig hely lenne, hova, szóval megint patthelyzet van....de egyenlőre jegelem a dolgot, elegem lett belőle.

Ja, és végül még annyi, tegnap a másik oldalon belinkelt Popcorn.sfs-t letöltöttem, -az említett csipesz féle, és a mai, új függőségcsomag már fel volt telepítve mindkét Puppy verzióra- felcsatoltam, - mindkét Puppy verzióra is - a jelenségek a mai leírtak szerint alakultak, csak az újabb Puppy verzió volt képes a fenti látható ablakot behozni, de a betöltés/vagy ellenőrzés??? nem megy így sem tovább. Ez van.......