Csak a jwm-böl lép ki.... de a promtban csak az exit működik ami ujraindítást eredményez
Hogy a poweroff-ot próbáltam e nem tudom de az exit-en kívül semmi ne ment...
Én virtuális gépen próbáltam 2Gb memóriával.
Nem sérült az ISO vagy pendrive amiről indítod mert betöltés után vesa módban nekem 56 MB memória foglalást mutatott úgy hogy ment a Conky, a felbontás 1366x768 .
Feljebb a képen is 132 MB van
A Kernel 3.14 ami gondolom már ment nálad...
Az MD5 linkre sajna egészen más jön be, nem az MD5 ellenőrző összeg, úgyhogy - bár akartam, de - nem tudtam ellenőrizni, hogy hibátlan-e a letöltött iso. Viszont megpróbáltam mégegyszer letölteni és ugyanolyan méretű fájlt akart letölteni, mint a letöltött. Más MD5-ös link esetleg (ahonnan le is tölthető az ellenőrző összeg!) ?
Egyébként 417 MB-ot ír a letöltési oldalon, de kevesebb, mint 400 MB-ot akar (és annyit is tölt le) letölteni.
Pontosabban a gépigények így néznek ki:
The minimum requirements are:
- 400 MB of RAM for 4MLinux,
- 1200 MB of RAM for 4MLinux Allinone Edition,
and 1 GB of free disk space, if 4MLinux is to be installed to a hard disk drive
Vagyis csak a Full-verziónak, az Allione Edition-nak kell az a rengeteg, 1200 MB memória.
A Stable Basic verziónak, 4MLinux-12.0.iso 2015-05-02 74.8 MB (download) elég a 400MB is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára NTamas 2015.09.26. 11:23-kor.
Ne bánkódj, ez van, gondolj bele, a legújabb GParted liveCD, illetve a Parted Magic sem indul el 128MB memória alatt, én a már említett 64MB ram-ot tartalmazó Toshiba-ban akartam őket indítani, simán be kernelpánikoltak a kevés -64MB- memória láttán, és azonnal kiírták, hogy legalább 128 Mega ram kellene nekik a normális működéshez.