Van kb 40-40 ikon mindegyikből.
De gondolom ez a hiba közléséhez kell, de nem maga a fő hiba.
Nézem a kicsi gépemen. Más puppy, slacko 5.8.10.
Ez mindig jól jelenítette meg az ytfe.gtk2.
Ez nem fagy le, de nem mindig keresi meg az videót.
De közben arra jutottam , hogy felesleges LXTerninal alatt futtatni, mert jó estben is csak kevés információt jelenít meg, azt is a lejátszás megkezdésekor.
Közben máshonnan megerősítették, hogy ott is megszűnt a hiba, úgyhogy kiadtam az 1.18.5-öt: https://hup.hu/node/181639 (A dev verzióhoz képest annyi a különbség, hogy még egy-két helyre bekerült pár log entry.)
Remélhetőleg ez a fennakadás, amit ti tapasztaltatok, ugyanez miatt volt. Ha mégsem, akkor küldjetek logokat, plz.
Nincs kizárva, hogy a mujs bicskája beletörik a kugli trutymócipherébe, ami azért felel, hogy az ún "N" szignatúrát decipherelje, ami azt hivatott elérni, hogy mindenkinek, aki nem krómból nézi a tecsőt, annak a videólejátszás szaggasson (throttle); ebbe még a Firefox userek is beleszaladtak. Viszont akár qjs, akár mujs van beállítva, célszerű aYTFE-ben a 'Prefs/Tools/Reformat cipher dates to standard' opciót bekapcsolni, mert pl. a qjs nem eszi meg a nem szabványos dátumokat. A mujs-t nem tudom, hogy mit tud.
Viszont a kérdés, hogy az a hiba, amiről az előző oldalon szó volt, hogy lefagy, az megszűnt? Nincs már fagyás?