Firefox 32 update

Böngészők, üzenetküldők, levelezők, stb...
NTamas

Firefox 32 update

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Precise pr571-es Puppy-ra rátelepítettem annó a Firefox30Hu.pet csomagot, működik is, de néha sikerül magával rántani az oprendszert, lefagy a böngésző, illetve csak inkább nagyon nagy, és agresszív a memóriahasználata, és ez, pl. egy HD-s Youtube videónál, ha például egyszerre töltöd és nézed is, nálam gondokat szokott okozni. Egy idő után, nem konzekvens mikor, a legváratlanabb időpontban megáll, elfogy alóla a talaj,(szabad memória) és ezen gyakorlatilag csak az újraindítás segít. A Puppy-ban ma meglepetésre felajánlotta a 32-es verzióra való frissítést, gyorsan megnéztem, a tárolóban csak a 31-es verzió van e sorok írásakor még, -ez is csak nemrégen került bele- szóval engedtem az invitálásnak, és hagytam a Tűzrókát frissülni, és nem bántam meg! Javult a videólejátszás, stabilabb lett a böngésző.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NTamas 2015.10.06. 12:31-kor.

ati5

Re: Firefox 32 update

Hozzászólás Szerző: ati5 »

Köszi !
Frissítettem , és tényleg jobb .
ati5

Mert befagyott ablakot már láttam , de megfagyott pingvint még soha :D

azami

Hozzászólás Szerző: azami »

Össze "tákoltam" egy sfs-t.Firefox 32.0.3. : https://e-nautia.com/azaki.linux/disk?p=5572057

azami

azami

Fizetésre szólítja fel a Firefox-felhasználókat a Mozilla.
http://pcforum.hu/hirek/16715/Fizetesre ... zilla.html

NTamas

Hát, igen, ez a cikk 2014.12.18. 09:00 jelent meg, de ennek a hírnek már több hónapos előzménye van, aminek tükrében eléggé érthető a Firefox-készítő/gyártó alakulat vezetésének döntése. Azért helyesbíteném azami beírását, nem fizetésre szólít fel, - mivel erre semmilyen jogcíme nincsen! ezt azért ne feledjük el, hiszen még ingyenes a böngésző-szoftver, - hanem felhívja a T. felhasználók figyelmét, hogy a megadott weboldalon aki tud, és akar, hozzájárulhat a fejlesztő csapat költségvetésének növeléséhez, adomány, dotáció révén! Azért ez már teljesen másképp hangzik, és jobban fedi is a valóságot!

Mindenesetre a cikk írója - a Sting nevű egyén - jobban tette volna, ha a valóságnak megfelelően és nem hatásvadász módon vezeti fel a kétségtelen, és minden fél számára eléggé kedvezőtlen adománygyűjtési akciót, hiszen gyakorlatilag ennyi történt csupán, nem több.

Aki pedig meg akarja érteni a helyzetet, amiért erre kényszerült a Mozilla, az emlékezzen vissza az elmúlt hónapok történéseire, vagy legalább olvassa el ezeket a cikkeket./ugyanaz a szerző, ezekben még normálisan, nem hatásvadász módon hozza le a tényeket/

Nem fog többé pénzt kapni a Google-től a Firefox után a Mozilla
Mégis reklámokkal fog indulni hamarosan a Firefox
Megérkeztek az első beépített reklámok a Firefox-ba

Ha mindezeket józanul figyelembe vesszük, talán érthető a Mozilla kissé kényszeredett lépése. Persze azért nem ártana a cégnek először talán a saját háza táját rendbe tennie, és a Mozilla vezető tisztségviselőinek indokolatlan magas fizetését átgondolnia, és korrigálnia, hiszen, ha ezt nem lépi meg, úgy ezt a leendő adományozók nem fogják jó szemmel nézni, és lehet, ennek fényében nem, vagy csak kevesen fognak adakozni.

Továbbá, és végezetül, a fizetési felszólítás - ahogy a cikket író újságíró szerencsétlen módon megfogalmazta - az egy hivatalos okirat, és az ilyen hivatalos okiratok nem úgy kezdődnek, hogy, Dear Firefox users....

Mondjuk ennek a fenti, dotációt említő cikknek pont nem a Firefox-update-ban van a helye, hanem az off-topicban, ezért ennek az esetleges kitárgyalását is ott kéne folytatni, bár ennek, a történteket elemezve már semmi értelmét nem látom.

S-kami
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: S-kami »

32 update?????????????

Ne már, ehhez nem tudok hozzászólni...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ff34.jpg
ff34.jpg (96.27 KiB) Megtekintve 6120 alkalommal
Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/9pm6rTfG5s

NTamas

S-kami írta:32 update?????????????

Ne már, ehhez nem tudok hozzászólni...
Nem is kell!!! :)
A kérdéses update-s bejegyzés ekkor íródott: 2014.09.04
Még abban a hónapban jött rá egy sfs-verzió, és ennek így lett volna vége. /ez egy rövid topic/

Az utána következő e havi beírás rossz helyre lett címezve, írva, ezt az előbb jeleztem is.
Így a Te megjegyzésed is, ennyi a történet. /a karaván és a verziószámváltás meg halad.../

Válasz küldése

Vissza: “Internet”