Online Puppy kedved szerint

Pupletek, Új puppy változatok, veruiók, ISO fájlok,
azami

Re: Online Puppy kedved szerint

Hozzászólás Szerző: azami »

Itt írtál róla, de ezt én úgy nézem, hogy félreértettem, sorry....
Nagyon :!:
Egy marketing fogást ne keverj össze irigységgel..... :idea: :!:

NTamas

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Marketing fogás....hmmm.....hát a Pupy fórumon ez idáig nem volt, és ez kissé meg, agyarázná az általad említett irigység fogalmat, ami itt eddig szintén nem volt jelen....eddig! :(

azami

ez kissé meg, agyarázná az általad említett irigység fogalmat
Háth'! A mondás úgy tartja: "mindenki magából indul ki...."

NTamas

Így van,és mivel Te említetted ezt meg,innentől a labda hozzád pattant vissza! :D
Amúgy meg az egész sripted témából inkább nem a marketing??,-hanem más érződik ki....mindegy, akinek kell, az használja, akinek meg nem, az nem, ennyi.

csipesz

Hozzászólás Szerző: csipesz »

@"sript": SZKRIPT, ntamas, SZKRIPT! - vagy ez viccelodes, hogy sript-nek irod?
azami, en is gratula, csinos a cuccod!
De azert egy-ket eszrevetel, - ha ugy tetszik, kritika:
1.Pcmanfm, bar szep es nagyjabol magyar, kisse nehezkes abbol a szempontbol, hogy hogyan tegyunk egy-egy ikont az asztalra;
itt hianyoltam azt a josagot, amellyel pl. a thunar rendelkezik, vagyis jobb eger>kuldes parancs>asztal;
2.A netes alkalmazasok kozul feltetlenul kihagytam volna azt a az online hangszerkesztot, amelyik csak shareware, tehat csak korlatozasokkal hasznalhato ingyenesen;
3.Ha meg egy kcisit turelmesebb vagy, tobb dolgot is megmgyarithattal volna a rendszerben.
Osszessegeben viszont erdekes, uj szinfolt ez a cucc - nyilvan te is fogod meg tokeletesiteni.
Hajra! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipesz 2014.09.22. 21:13-kor.

NTamas

:lol: :lol:

azami

csipesz

Hozzászólás Szerző: csipesz »

azami es tobbiek, talalkozott mar valaki ezzel? Triton 5.7.3
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=95947
Egy franszoa uriember, "petihar" keszitette, nagyon csinos, a legmodernebb precise az alapja es bizonyos megoldasaiban azami elkepzeleseivel rokon.
Szerintem meger egy vizitet! Tole is lehet tanulni. Ugyes dolgai vannak. Amin viszont csovaltam a fejem, a telepitesi listaja nem jelenik meg a PPM-ben(csak ujoncok kedveert: Puppy Package Manager azaz Puppy Csomag Kezelo es annak az Uninstall ablakarol van szo!). Nem ertem, miert torlik ezt a listat egyesek... pedig innen sokszor juthatunk fontos infohoz az ugyben, hogy valakinel miert mukodik egy adott alkalmazas, nalunk pedig miert nem...

NTamas

Érdekes egy verzió, az biztos!
Ahogy követem a leírást, - sajnos nem tudok franciául, soha nem tanultam, így nem is értem a teljes doksit, csak a közismert angol nevű dolgokat a leírásból - de az látható, kivehető, hogy pár hibajavítást, pl. Bash hibát javító csomag, és újabb programokat eszközölt benne a készítője. Így a leírás szerint van benne módosított Skype csomag, libreoffice, vlc, minitube, shotwell, thunderbird, radio, tv etc...a wbar-ból online tárhely elérés, a config-beállító panel is ott van, ha jól látom a kis képen, böngésző választó-letöltő ablak is van, ha jól vettem ki, sfs-ként szedi le a verzió összeállításakor éppen elérhető 25-ös Firefox sfs fájlt, gondolom a letöltő script-ben ezt javítani lehet a legfrissebb verzió linkjére. A kommunikáció beállításában ha jól vettem ki, lehet a frisbee-t is használni, a megszokott varázsló panelen. Mivel francia a szerző, alapból francia nyelv van beállítva, de Precise alapot figyelembe véve ezt gondolom én, könnyen részlegesen magyar nyelvűre is lehet varázsolni, mondjuk az angol beállításnak nyilván többen örültek volna, de hát ez egy nemzeti verzió, így ezt nem lehet hibaként felróni neki. Az archive.org-on lévő ismertető is eléggé szűkszavú, nem esik túlzásokba, maga csak a lényeg, semmi több, követendő példa. De talán egy részletesebb programlista azért nem ártott volna, hiszen a dokumentáció, -letölthető pdf-ként - sem tér erre ki részletesen. Gyakorlatilag csak annyi információ van, ami a közvetlen telepítéshez, kipróbáláshoz nélkülözhetetlen, a telepítés után pedig a felhasználóra van bízva, megtartja e az új verziót, - hiszen több is elérhető belőle - vagy nem. Követendő, visszafogott szerénység, tetszik, lehet, ki is próbálom az eltérő nyelvi probléma ellenére.
Kép
Kép

kros54
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kros54 »

Sajnos, jelenleg nem tudom kipróbálni.
Minden pupletben van nyelv választó, (NTamas hozzászólásában éppen ezt a képet látni!) s ha csak teljesen ki nem herélik az adott darabot, angolra biztosan vissza lehet állítani. Arra pedig máris rátölteni a magyar csomagot. Akár persze előbb is, de az angolban inkább el lehet igazodni, mint a francia verzióban...

Válasz küldése

Vissza: “Pupletek”