Ez érdekes, mivel a Distro.org-on megadott címen, nem ez a háttérkép szerepel, de, ha csak ennyi a baj, ám legyen....pfeco írta:Kros54 -nek Köszönöm a jó tanácsokat és az út mutatást.
Segítség ! Kitudja mi ez ?
Ez az ablak jelenik meg a viszonylag honosított slacko5.7-ben Remasterelés követően újra indításkor a Quickfirstsetup ablak után.
A slacko5.6-ban ez nincs és valami köze van a delayedrun skripthez mert ha a slacko5.6-osával lecserélem akkor nincs.
NTamás -nak a megadott dristrónak ilyen a háttere.

A delayedrun tól ennyit tudok csak:
.../usr/sbin/delayedrun. This is a script that executes just after the desktop is started, and to launch the 'first-run.sh' script ...
Az értelmezését én annak vélem, de lehet, hogy nagyot tévedek, (mert nem vagyok programozó!) hogy a first-run.sh-ban megadott Quickfirstsetup ablak lefutása után azonnal ez a nyelvválasztó ablak jön be, ahol nyelvi (csomag?)választási lehetőséged van.(hu-HU-UTF-8-ra)
Mivel a telepítés után elsőnek a QuickFirstSetup ablak jön be, elvileg, ahol nyelvet, időzónát, keyboard-ot válthatsz, stb, szóval az ottani nyelv váltásod eredményét a nevéhez méltón, késleltetett módon felbukkanó kis ablakban kellene közölnie, de ez a nagy ablak viszont maga a nyelvválasztó ablak, hogy ez miért jelenik meg ily módon, csak egy tippem van, hiba van a delayedrun skript-ben, de inkább az lehet a gond, nem mentette el a first-run-os beállításokat.
Vagy a remaster kavart be , itt valami hasonló dologról írnak, nem nagyon értem, csak sejtéseim vannak, mint írtam, nem vagyok programozó.
A részbeni magyarítást ezzel a csomaggal végezted?
upup_langpack_hu-20130226.pet