Feltettem ide:https://sourceforge.net/projects/puppys ... les/Teszt/
Addig nem akartam feltenni a repóra, amíg "nocsak" nem adja az áldását, mivel esetleg akaratom ellenére rossz fényt vetek rá, s ezt nem szeretném. Hangsúlyozom ez csak egy próba! , lehet hogy csak kuka lesz

Nem nyúltam az eredeti LX-hez, csak a kernellel "szórakoztam".
"willy36" a K-4.9.96-tal is jó!, dehogy mennyire kezeli a Te új WiFi-det azt nyilván nem tudhatom. Ha kell teszek fel pár "huge" kernelt is hozzá, de egy-két K-4-es kernel miatt meg kell változtatni az initrd-et is és az aut. bill. váltást is be kell pakolni. De itt már hozzá kell nyúlnom az "LX-hez".
"nocsak" az eredeti devx-ednek jóknak kell lennie, a huge kerneleké meg adottak. De próba...
Szívesen segítek, ha tudok, de sajnos az ismeretem kevés és igen régi, de rendkívül bátor vagyok.

Ha már itt tartunk, 32 vagy 64, esetleg mindkettő, akkor talán próbára jó lenne egy "xenial64-7.5", mert szerintem erre a 32-64 bites "játékra", úgy tűnik ez a legalkalmasabb, legstabilabb. Készítettem egy ilyen változatot és, ha gondoljátok iderakhatom a "Teszt"-be. Érdekes, hogy a precise csomagokat jobban szereti, mint másokat. Csináltam egy "32 bites portable DOSBox-ot" (hogy ne függjön a puppy verziótól és ne kelljen bepakolni a fő sfs-be) és az alapvetően 64-es xenial remekül futtatja. Lehet, hogy egy jó LX-t lehetne faragni belőle.
Bocsi, ha ez az egész csak "szalmaláng"...