Kezdő lépések.
Re: Kezdő lépések.
Nálam 1680*1050-es monitoron rendben a felbontás jobb klikk után
Elfelejtettem:
Ezzel viszont nem boldogultam: akármit csináltam a kernel modul betöltése közben lehalt!
Ezzel viszont nem boldogultam: akármit csináltam a kernel modul betöltése közben lehalt!
Asterix! Van 3D-s szemüvegem! (és tudom is hogy hol).
Egyébként én is AMD APU-t hajtok, de a 2.6.. kernelekkel nem megy.

Üdv!
Milyen alaplapod van? (pontos típus!)
Milyen alaplapod van? (pontos típus!)

ticoo1, figyelsz? 

Üdv!
Mivel elszállt a tipp-mixem (mégsem szállt el 22:50
), ezzel próbálkoztam:
lupu-528-yet-another-xp-puppy-2014-march-csipesz.iso
Nos, erre nvidia drivert tenni (enyémet) lehetetlen, legalábbis nekem! Hiába írtottam ki a "nouveau"-t még az /src/ mappából is!
Na de van egy viszonylag jó vesa driver feltúrbozva!
NTamas, ne nézd a képet!
Mivel elszállt a tipp-mixem (mégsem szállt el 22:50

lupu-528-yet-another-xp-puppy-2014-march-csipesz.iso
Nos, erre nvidia drivert tenni (enyémet) lehetetlen, legalábbis nekem! Hiába írtottam ki a "nouveau"-t még az /src/ mappából is!
Na de van egy viszonylag jó vesa driver feltúrbozva!
NTamas, ne nézd a képet!
Asterix!
Bocsi, "nem figyeltem"...
Én AM1-est használok. ASRock AM1H-ITX
https://www.asrock.com/mb/AMD/AM1H-ITX/
Kell a 4 db. SATA és mivel izgalmasan oldották meg, ezért néha érdekes a helyzet, ami a puppy-kat illeti. De szerintem, illetve nekem kiváló.
Ja és közelebb állok a laptopokhoz, mint egy "rendes" asztali géphez.
Bocsi, "nem figyeltem"...
Én AM1-est használok. ASRock AM1H-ITX
https://www.asrock.com/mb/AMD/AM1H-ITX/
Kell a 4 db. SATA és mivel izgalmasan oldották meg, ezért néha érdekes a helyzet, ami a puppy-kat illeti. De szerintem, illetve nekem kiváló.

Üdv!
ticoo1! Azzal pedig műköni kellene a régi puppyknak is! Miyen GPU van a prociban?
Más! Megoldottam, van már 1920x1080x24-es képem. Az isolinux.cfg-be beírtan, hogy "vesa.modeset=0" és rögtön végigvezet a nyelvezeten,lokalizáción és a billentyűzet kiválasztásán, majd felajánlja a xorg-ot! Itt vesa > 1920x1080x24bit és feláll! A magyarítás nem igen jó!
Cserébe viszont sehogy sem tudok a netre fellépni Már kezd az idegeimre menni!
Ráadásul még hang sincs!
Csak ISA csatisat támogat!
Valami ötlet?
ticoo1! Azzal pedig műköni kellene a régi puppyknak is! Miyen GPU van a prociban?

Más! Megoldottam, van már 1920x1080x24-es képem. Az isolinux.cfg-be beírtan, hogy "vesa.modeset=0" és rögtön végigvezet a nyelvezeten,lokalizáción és a billentyűzet kiválasztásán, majd felajánlja a xorg-ot! Itt vesa > 1920x1080x24bit és feláll! A magyarítás nem igen jó!
Cserébe viszont sehogy sem tudok a netre fellépni Már kezd az idegeimre menni!

Ráadásul még hang sincs!

Valami ötlet?

Szia!
AMD Athlon 5350 APU R3 Radeon HD 8400. A régi puppy-k a perifériakezelésen buknak el.
"Cserébe viszont sehogy sem tudok a netre fellépni Már kezd az idegeimre menni!
Ráadásul még hang sincs!
Csak ISA csatisat támogat!
"
Kernel probléma!
Perifériakezelés, üdv a klubban... Na, én is erre gondoltam, s nincs kedven a driver-eket egyenként pakolgatni. Már csak azért sem, mert mint például egy-két FS laptopban is, olyan eszközök vannak (pl. WiFi kártya), amikhez több driver is jó, de egy sem az igazi...
és nem hajlandó működni. Az USB 3-ról meg nem is beszélve, már egy-két pendrive-om elszállt. 
AMD Athlon 5350 APU R3 Radeon HD 8400. A régi puppy-k a perifériakezelésen buknak el.
"Cserébe viszont sehogy sem tudok a netre fellépni Már kezd az idegeimre menni!

Ráadásul még hang sincs!

Kernel probléma!

Üdv!
menetrend:
menetrend: