Ezzel semmi gond míg nem méretezgeted át és formázgatod különböző méretre mert telepíteni akarsz.
Ati szerintem a partíciós táblát sértette meg valami módon azért nem sikerült a telepítése.
Manjaro Linux 16 XFCE 32 bit
Re: Manjaro Linux 16 XFCE 32 bit
Köszi mindkettőtöknek a választ ! Akkor próbálkozom még . Csak azt hittem , hogy az a baj , hogy más oprendszer mellé akartam rakni , és azt nem szereti . De ha szerintetek nem ez volt a gond akkor kap még egy esélyt . Az LXQT-s verzió nagyon bejön . Még live CD-ről is gyors , meg kézre is áll .
ati5
Mert befagyott ablakot már láttam , de megfagyott pingvint még soha

Hát nagyon szívesen, nekem is az van fenn, az LxQt és nagyon bevált, annyi, hogy nekem ugye eleve volt már egy partícióm, ahova települt, nem a telepítővel partícionáltam, hanem eleve van egy nagyobb helyem, ahova rakosgatom a teljes rendszereket.
...annyi, hogy mostmár kezdem unni, mert semmi izgalmas nincs benne. Ami viszont nagyon tetszik, az a félig áttetsző ablakok.
Felraktam, megy, szuper és gyors... uncsi...

...annyi, hogy mostmár kezdem unni, mert semmi izgalmas nincs benne. Ami viszont nagyon tetszik, az a félig áttetsző ablakok.

Felraktam, megy, szuper és gyors... uncsi...

Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/9pm6rTfG5s
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/9pm6rTfG5s
Hát sajnos azt hiszem , hogy a manjaro kiesett a kosárból . Ez az első linux amit nem tudok telepíteni . Tegnap 6 órán keresztül próbálkoztam terminálos telepítővel , próbáltam LXQT-t , Eiglightment , ma pedig , megpróbáltam az LXDE-s verziót feltenni , de semmi eredmény . Azt hiszem , fel kell adjam a küzdelmet . Talán még a JVM-es kaphat egy esélyt , de éppen nincs DVD , csak CD itthon . De a többi után nem igazán reménykedek a sikerben 

ati5

A JWM-est valahogy felküzdöttem , de nem igazán volt jó . Sebesség elfogadható , de nehézkes a kezelése ( legalább is nekem nem állt kézre ) , és a tapit is rosszul kezeli . Például ha jobb gombbal lenyitom a menüt , az csak felvillan és el is tűnik azonnal . Úgy kellett dolgoznom , hogy az egyik kezemmel nyomtam a jobb egérgombot a másikkal pedig matattam a tapipadon . Szőrnyű volt . Beállításokat pedig nem találtam rá . Ha az ARCH linuxoknál ez a felhasználó barátság , akkor mi a felhasználó ellenesség ?
Pedig én nem most látok először Linuxot . Egy teljesen kezdő ettől nem csak a Manjarót utálja meg , hanem az összes Linuxot , és telepít egy illegál windows-t . Szóval nekem nem jött be egyik variáns sem ( lásd feljebb ) . A Puppy százszor jobb mindenben .

ati5