Üdv!
Mivel eddig elérhetetlen volt az oldal, csak most tudtam kipróbálni, mükszik!
Mármint a görgető gomb kattintás. Ez le van írva valahol, vagy minden linuxban így működik?
Nem is gondoltam erre a "ficsőrre"!
Köszönöm!
Egész érdekes támadó vendég tette tiszteletét nálunk is!
Geolocations szerint innen jöttek: Francia ip szolgáltató IP tartományába tartozó IP-ről jöttek!
Ez az IP cím is a francia szolgáltatóhoz vezet , hozzájuk tartozik! 62.210.147.27
Üdv!
Nem volt szép dolog ez tőlük!
Most én kérnék egy kis kitérőt Tőletek!
Belebotlottam a Slax nevű linuxba.Konkrétan a "slax-Hungarian-7.0.8-x86-64.zip" nevűbe. Van i486-os is.228MB.
Gondoltam, megnézem.Megtettem az előírás szerinti dolgokat az USB-ről történő futtatáshoz. Majd reboot és sajnos kép megint nincs.Mint a régi puppyknál. Van ugyan AMD driver az oldalukon, de nem tudom,hogy kéne beilleszteni a telepítőbe.Vagy már csak a felállt rendszerhez lehet hozzáadni?
Megtekintené USB-én valaki?
Üdv!
Egy kis sikerélmény:
Letőltöttem a "puppy_precise-ce_5.7.1-by-StEmSee.iso" fájlt.Ennél bár nincs zdrv*.sfs, de van devx*.sfs fájl! Kiírtam USB-re majd bootoltam.Szerencsére felállt 1280x1024 méretben.Magyarítás sikerült! Majd neki láttam az AMD VGA driver cserének. Többszöri próbálkozás és ujraindítás után (mindezt USB-n, mindig mentést kellett készíteni) ime az eredmény. Magam is meglepődtem!
capture31697.png (1.24 MiB) Megtekintve 4772 alkalommal
Már a monitor kijelzés is rendesen működik,ez a kép még a "macera" előtt készült.
capture21254.png (100.63 KiB) Megtekintve 4770 alkalommal
Majd készítettem egy custom puppy iso-t belőle.
Hétvégén kipróbálom a HDMI kábellel a TV-n,átviszi-e a hangot rendesen!
Üdv!
Kb. 3 órámba telt, de sikerült feltelepítenem!
+ Firefox böngésző, Deadbeef lejátszó és a LibreOffice!(magyar nyelven)
Személyre szabás majd hétvégén, már piszok fáradt vagyok!
Üdv!
Hétvégén megint elérhetettlen volt az oldal! (legalább is nálam)
Ha ilyen eset lessz még, nem lehetne valamelyik "oldalra" pl. facebook, vagy régi "http://puppylinuxhu.blogspot.hu/2014/09/figyelem.html" megírni mi a helyzet?
Esetleg volt ilyen, csak én nem tudom hol?
(Jóformán már csak hétvégén érek rá puppyzni és ilyenkor nem tudok gyorsan segítséget kérni)