Pupplet készítéshez

Pupletek, Új puppy változatok, veruiók, ISO fájlok,
kros54
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Re: Pupplet készítéshez

Hozzászólás Szerző: kros54 »

A stílus maga az ember.
Régi mondás, és rengeteg igazságot hordoz.
Nagyon nagy kár lenne, ha ezen egymás épülésére szolgáló örömtanyát annak légkörét bárki/bármi is mérgezné.
Mindenki, aki itt van, saját idejéből gyárt (ír) valamit, s ha ráadásul türelmetlen, nem is kevésszer ingerült kioktatást kap, attól kinek lesz jobb?
Erre kéne talán kicsit jobban figyelni...

S-kami
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: S-kami »

Ezt lájkolom és támogatom az a véleményed.
Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/9pm6rTfG5s

azami

Hozzászólás Szerző: azami »

mayorlacko irta Vlcvel kapcsolatban
azami: soha és nem is tudom hogyan kell. Szomorú vagyok magam miatt, ez így marad? :)Van valami how to-d?
Mindenkinek : :)
Új topik: viewtopic.php?f=17&t=101

azami

KuLuSz irta
Konkrétan az ISO-ba gondoltam. Az sfs fájlokat közvetlenül vagy alkönyvtárban a puppy sfs mellé, amit felajánl a puppy első indulásnál (telepítésre vagy futtatásra). Persze az sfs-load az mindezt tudja. Viszont meg kell kerestetni vele az induló médiát (ahonnan futtatjuk az élő rendszert) . Tudom egyszerü mint a pofon. De egy amatőr puppy felhasználó akiknek csak úgy odadobjuk a puppyt mint valami csoda (ami részben igaz is) , nem tudják perfekt használni mert nincs meg a megfelelő felkészültség vagy figyelmeztetés a rendszerben . És egy ilyen aprócska cucc sokkal kényelmesebbé tenné a dolgot (ebben a körben).

A rég fórumon a Kros54 féle 3.8.3 mellé bele raktam amit gondoltam,nem hagyott "mély nyomot"...de nem is volt teljesen ilyen.
Ha valaki úgy gondolja hogy érdemes e témát tovább vinni a megvalósítás irányába megleltem az ISO-t, Kros54 által készített 583 + csomagok sfs pet zip deb formátumban: https://drive.google.com/uc?id=0B0ivZX7 ... t=download
Mind tesztelve, az adott rendszeren működik :!:

azami

Az online változathoz, általánosan használt weboldalak linkjei is érdekelnének.
Ami biztos benne lesz: facebook, eumet/radar, időkép/hőtérkép,porthu/tévéműsor,
Esetleg rss hircsatornák, technológia, vagy egyébb tudományos (semmiképp politikai :!: ) hírek,vagy érdekes blog/oldal.

csipesz

Hozzászólás Szerző: csipesz »

Érdekes oldal? hú... az megszámlálhatatlan van... itt van a rengetegből "hasracsapva" egy:
http://galaktika.hu/geptitanok-arnyekaban/
Küldjetek Ti is, többiek! Legyen már minél érdekfeszítőbb a fórumunk.

NTamas

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Rendben, felvettem a labdát, és mindjárt tovább is gurítom.
Egy szintén különlegességeket bemutató weboldal linkjét adom közre, de ezt szerintem talán már mindenki ismeri.
A NatGeoTV weboldaláról van szó, ahol, képeket, filmeket nézhetünk online, ha már ez volt a kérés.
A belinkelt weboldalon lévő film ráadásul ma késő délután megy adásba, lehet igyekezni.
Kép

azami

Súgó fájlt szeretnék mellékelni az internet beállítás különböző módjairól a következő puppletben.
Mivel csak vezetéken keresztül hajlandó a netre csatlakozni ezen a gépen a puppy, wifi és egyéb beállításokról ha valaki tud leírást, linket, mellékelni megköszönném.

Válasz küldése

Vissza: “Pupletek”