Nembiztos hogy le lehet tölteni...
Fájdalomdíjként itt van még egy bónuspack, csak neked, csak most:/bocs, de ebben még Firefox beírás van, ha kell, javítsd át./azami írta:A közszolgálati csatornákat az általad fentebb leírtak szerint oldottam meg én is. (Valamikor ki tudtam szedni a közvetlen címet is a médiára, de most már nem megy)
Valóban ügyes, online alkalmazás, a megadott linkre kattintva nálam simán bejön a weboldal.KuLuSz írta: A sumopaint is hasonló, ráadásul le is lehet tölteni (majd offline futtatni).
Ez a LINK már maga az swf fájl . Nálam a firefox a tmp könyvtárba le is tölti azonnal (érdekes). Aztán akinél nem tudná megnyitni a böngésző az (1,4Mb-os) fájlt , az állítsa be a böngészőben az swf kiterjesztésre a shockwave flashplayer plugint . Ha mindez megvan akkor csak szimplán megnyitjuk a fájlt és full ablakban indul a program (sajnos nem tud magyarul).
Mivel Te készítettél egy remek Openbox-os Precise-családot, amiben már benne van a Wine is, erre a célra, amit leírtál szerintem megfelelő szoftver lehetne akros54 írta:Kedvenc online képszerkesztő oldalam a http://pixlr.com/ ami böngészőből érhető el, szerintem az általános műveletekre, képvágás, némi színmódosítás, felirat hozzáadása, stb. tökéletesen alkalmas, és ráadásul normál ADSL-kapcsolat esetében is remekül, használhatóan gyors - lényegesen gyorsabb, mint az online Photoshop.
Ez is flash-alapú, ha valaki ki tudja bányászni belőle a szükséges fájlt-fájlokat...
Az swf fájl kibányászásának az egyik módja, megnyitni az adott weblapot. A temp mappát (vagy az adott böngésző/cache mappa) megtekintése a Gdmap programmal ami grafikusan jelenít meg, így hamar látható melyik a nagy méretű fájl ami az swf...Vagy így is menthetsz online filmet (Pssszt...A sumopaint is hasonló, ráadásul le is lehet tölteni (majd offline futtatni).
Ez a LINK már maga az swf fájl . Nálam a firefox a tmp könyvtárba le is tölti azonnal (érdekes).
Nem kell ennyire túlbonyolítani a dolgot!azami írta: Az swf fájl kibányászásának az egyik módja, megnyitni az adott weblapot. A temp mappát (vagy az adott böngésző/cache mappa) megtekintése a Gdmap programmal ami grafikusan jelenít meg, így hamar látható melyik a nagy méretű fájl ami az swf...Vagy így is menthetsz online filmet (Pssszt...).
Pontosan értem, miről írsz, de az MTV már régóta nem így sugároz a Net-en, nem lehet kinyerni semmilyen használható http//: közvetlen stream címet, sem az rtmp, sem az mms címet se, továbbá, örüljünk neki, hogy az új Médiatárban már nem a Silverlight-es megoldással élnek, hanem a saját lejátszójuk van bekódolva.azami írta:NTamás!
Az online médiák közvetlen címe azért lett volna jó mert lejátszó listát készítve az asztalról NEM A BÖNGÉSZŐBEN futva is le lehetett volna játszani mint alább a kép mutatja
Én általánosságban, bármely weblapon lévő swf/film mentésére írtam a megoldástNem kell ennyire túlbonyolítani a dolgot!
A Kulusz által megadott Link-re jobb egérgombot nyomsz, és a hívatkozás mentése másnéven-el le tudod a gépedre menteni a kérdéses swf filét,
Mai gépeken talán már nem számít annyira.de a VLC amúgy eléggé sokat eszik, jobb helyette az MPlayer, az is tud hálózati címeket/streameket játszani, és jóval kevesebbet fogyaszt.
Szerintem nem mindegy...Amúgy meg mindegy, hogy egy böngészőt nyitsz meg, vagy a VLC-t, mindkettőt ki lehet tenni teljes képernyősre
Ha a stream minősége eleve csapnivaló, netán hibákkal teli, azon a VLC sem sokat segít!azami írta:Szerintem nem mindegy...Amúgy meg mindegy, hogy egy böngészőt nyitsz meg, vagy a VLC-t, mindkettőt ki lehet tenni teljes képernyősre
Ne csak erre gondoljHa a stream minősége eleve csapnivaló, netán hibákkal teli, azon a VLC sem sokat segít