(Tudom hogy kell egyébként telepíteni, vagy inkább bemásolni

mint írtam : holnap ha lefuttatod a szkriptet neked is meg kell kapnod az első képet , aztán dönts belátásod szerintazami írta:Akkor most várni kell addig míg nem lesz új verzió hogy települjön flash a gépre...![]()
![]()
(Tudom hogy kell egyébként telepíteni, vagy inkább bemásolni![]()
)
Kód: Egész kijelölése
;;
vfat)
mount -t $MNT_T -o shortname=mixed,iocharset=iso8859-2,utf8,codepage=852$VFAT_OUT_PARAM $MNT_DEV $MNT_DIR
;;
*)
if [ "$MNT_O" = "" ];then
mount -t $MNT_T -o shortname=mixed,iocharset=iso8859-2,utf8,codepage=852$MNT_DEV $MNT_DIR
else
mount -t $MNT_T -o shortname=mixed,iocharset=iso8859-2,utf8,codepage=852$MNT_O $MNT_DEV $MNT_DIR
fi
;;
-o shortname=mixed,iocharset=iso8859-2,utf8,codepage=852
;;
vfat)
mount -t $MNT_T -o shortname=mixed,iocharset=iso8859-2,utf8,codepage=852$VFAT_OUT_PARAM $MNT_DEV $MNT_DIR
;;
*)
if [ "$MNT_O" = "" ];then
mount -t $MNT_T $MNT_DEV $MNT_DIR
else
mount -t $MNT_T -o $MNT_O $MNT_DEV $MNT_DIR
fi
;;
A mai napon a szkript szám nélküli ablakot dobott fel ,ami azt jelenti hogy változtattak a flashplayer csomag nevén vagy helyén, ilyen módon a szkripten is alakítani kellene. Gondoltam arra hogy letörlöm a szkripteket a fórumról, de hátha valakinek szüksége van valami hasonlóra... Tehát : A SZKRIPTEK NEM MŰKÖDNEK HELYESEN! a mai naptól fogva.KuLuSz írta:nos, elkészült a remekmű ,ami lehetne 250%-al jobb is , de egyenlőre csak ez vanA szkript lényege annyi hogy lekéri az aktuális flash verzió számot a http://www.adobe.com/software/flash/about/ oldalról és ez alapján ítéli meg a verzió különbséget az általam illetve a következőkben telepített verziószámból . Sajnos a gépen való verzió ellenörzést elég bonyi megoldani , ezért maradtam ennél a svájci vágásnál . A program a /root/Startup mappába kerül. A program napi 1 alkalommal fut le , feltéve ha napi 1x vagy többször le is állítjuk/bekapcsoljuk a gépet . A program ötvözve van a már korábban megosztott ifp nevű szkripttel így mindenképpen kapnunk kell 1 új (flash_player).pet csomagot a sikeres akció végén . A sikeres program lefutáshoz szükség van 1 jólműködő órára és 1 stabil net kapcsolatra . A 2 csomag ugyanaz a program , 2 különböző nyelven . Ha lehet a magyarok a HUN végződésüt töltsék le . A csomagban 1db szkript található, ne lepődjünk meg a méretén. Alap flash verziónak a "11.2.202.460" számot állítottam be , hogy mindenki lássa működik a szkript xD . Ezt csak azért hátha elírtam valamit
.